:: GÄSTBOK

STORMFÄLLES KENNEL
Marie & Patrik Billqvist
Censorsvägen 9
237 31 Bjärred
E-mail: stormfalles@billqvist.se
Tel: 046-247788 0704-367474Här kommer vi att berätta lite om vad som händer med Zacharia!

Zach fyller snart 6 år och nu var det dags att bli klippt. Han har nu varit på salong mamma Marie och blivit klippt.

Han är väldigt nöjd själv och tycker att hans hår är mjukt igen. Ville egentligen ha en Mohikan men det ville inte mamma.

Här kommer resterna av hans tidigare frisyr!

Zach är nu hockeyspelare och tränar 2 ggr per vecka. Detta är hans stora passion och det är bara hockey som gäller här hemma.

Denna fina hockeytröja fick han i en förtidig födelsedagspresent av familjen Kunkel/Engemar från Ängelholm. Det bästa av allt tyckte Zach var att rätt person dvs Wille Sarahs sambo gav honom presenten. Han är en stor idol hos Zach. En riktigt lycklig liten kille som spelar hockey på gatan utanför vårt hus.

Zach och hans pappa på sjukhuset i Lund.

Snacka om bra utsikt!

Zach har träffat tjejer igen!

Det har blivit både träff med Ida och med Alice.

bergsgetterna Ida och Zach på en stor sten vid Dagstorpssjön!

Alice och Zach på lekplatsen i Bjärred, de hade hur kul som helst!

 

Zach har haft besök av sin kompis Thsepi!

Thsepi och hennes mamma Milou var på besök hos oss den 20/2. Thsepi har nu kommit med i Mora Träsk "träsket". Zach är ju stor fan sedan tidigare och nu föll Thsepi för deras "charm" också. De dansade, sjöng, spelade gitarr till träsket och hade hur kul som helst. De fick låna med sig lite DVD's hem. Det är så kul att se dessa två ihop! Bilderna säger allt...

Här kan vi snacka om att ha RHYTMEN i kroppen!! Thsepi var en hejare på både trummor och gitarr!

Lite kort på Zach i furet när vi tog julkortet!

Zach leker med sina kusiner!

Zach vid Vaxsjön!

Lillgrabben hittade en rolig sten att klättra på medan jag och Katarina rekade tävlingplats till vår sista vattentävling i september. Vi är här vi Vaxsjön precis vid Frostavallen i Höör. Jättefint ställe med en kanonplats för våra tävlingar.

Så här är det att bestiga "berg" när man är liten, det gäller att inte ge sig!

29 april 2008   ZACH  2 ÅR!!!!!!

Zach första födelsedag i Sverige! Vi firade födelsedagen första maj och hade fullt hus mor och farföräldrar, kusiner, moster, morbröder, faster och farbror och lite kompisar!

Zach blev lite uppjagad och efter att han packat upp alla paket fick han springa lite efter sin pappa. Här kommer lite foto från födelsedagsfirandet!

Zach packar upp paket med kusinerna Carl, Johan och Gustav.

Zach lyssanr på den fantastiska sången och väntar på tårtan!

Zach blåser ut sina 2 ljus och låter sig sedan väl smakas av tårtan!

Zach showar för mormor, morfar, farmor och farfar!

Zach och mormor poserar för fotografen!

Zach tyckte det smakade gott med lite godis på sin födelsedag!

 

Mars 2008

Som vanligt är det mycket promenader med kompisar och deras hundar. Denna gång var det Jo, Alice, Ingrid och Chilli som vi var i Skrylle med. När barnen började tröttna på slutet av promenaden fick de hålla varsin hund. Alice går med Saga och Zach med Minna. Det är helt otroligt att hundarna känner på sig att det är någon liten som håller i deras koppel. Båda slutade dra så fort jag lämnade över kopplena till de små. Man blir förundrad! Det gick jättebra och helt plötsligt så kunde småttingarna gå den sista biten till Skryllestugan där det sedan vankades fika!

Innan man höll hund kunde man ju hålla en så söt flicka som Alice i handen en stund!
Vad ska det bli av denna charmör!

Zach, Minna, Alice, Saga, Jo, Ingrid i vagnen och Chilli!

En stolt Alice håller Saga!

Februari 2008

Zach har idag haft besök av Katarina, Ida och Baloo. Vi gick en runda ner till havet i Bjärred med hundarna. Zach och Ida gick i princip hela vägen fram och tillbaka utan att åka i vagnen. På vägen besökte vi minst 2 lekplatser så det tog lång tid att vara ute idag. Tyvärr släppte jag ihop Minna och Saga när vi kom ner till havet vilket resulterade i en halt Saga efter bara några sekunder. Denna gången vänster framben. Stackars lilla gumman. Men hon klarade att gå tillbaka i sakta mak hem. Katarina tog lite foto på oss alla.

Ida tittar på utsikten vid havet!

Zach tycker det är toppen att gå och hålla Ida i handen.

Zach's första strandpromenad! Det var mycket spännande.

 

Zach leker med sin farfar!

Januari 2008

Zach har haft sin kusin Johan på  besök och de lekte fantastiskt bra ihop. Det som Zach tyckte var roligast var nog att åka på trehjulingens flak när Johan cyklade. Johan som i år fyller 10 år hade verkligen knäna under öronen när han cyklade omkring med Zach.

En annan sak som Zach tyckte var mycket roligt var när han fick åka på Idas vagn vid en av promenader med Katarina och Baloo. Lite nervös var jag allt att han skulle trilla ner vid fotoögonblicket men det gick mycket bra. Zach själv var hur nöjd som helst!!!

Lite foto hemifrån på Zach.

Zach i sin nya fåtölj han fått av farmor och farfar!

Vertygshyllan han fick av Leonbergergänget!
Det gäller att hålla tungan rätt i munnen.

Mellandagarna:

När andra behövde jobba eller göra arbeten till sin utbildning passade jag och vår kompis Fredrik på att ta med oss grabbarna (Zach och Melvin) plus lite fika till Lödde Sandskog och titta på grisarna. Vi såg både grisar eller rättare sagt hörde och en massa rådjur till hundarnas stora förtjusning. Tur att de är bakom stängsel annars hade det varit jobbigt för mig. Precis lagom till vi fikat klart  började det regna.

Saga, Zach, Melvin, Minna och Fredrik.

z

Zach och Melvin fikar.

 

Julafton och juldagen 2007:

Julafton 2007 var en riktig spännande dag för Zach. Vi firade julafton hos farmor och farfar och där har Zach nöjet att leka med alla spelande tomtar. Det blev en hel del julklappar, favoriten var en bilratt med diverse ljudeffekter.

Cyklande tomten, bakom sitter faster Christel.

Zach med lådtomten och cyklande tomten. Bakom håller farmor och farfars hund Tindra koll på Zach. Sedan skulle ju även julmaten ätas, lax var något som Zach uppskattade mycket förutom köttbullar och prinskorvar.

Väntan på tomten hemma, nej det är faktiskt så att Zach vinkar glatt till alla våra grannar. Han och hundarna brukar stå och spana ut tillsammans. För att lugna alla som tittar elementet är inte på.

Juldagen firades hemma hos oss med mormor, morfar, morbröder, moster och kusiner. Vi får inte heller glömma dagens tröttaste hundarna Saga och Minna.

 

Bästa julklappen denna dag var mopeden! Hjälp att packa upp fick Zach av moster Madde.

Och det stora paketet innehöll såklart Mopeden!